Dag van de Ondernemer

Jaarlijks organiseert MKB-Nederland de ‘Dag van de Ondernemer’. Hiermee worden grote en kleine ondernemers in het zonnetje gezet en wordt benadrukt hoe belangrijk ondernemers zijn in onze maatschappij. Daar sluiten OFHK en de gemeente Hollands Kroon zich graag bij aan. ‘Ondernemers zijn een drijvende kracht binnen onze gemeente’ vertelt Robert Leever, wethouder Economische zaken. ‘Ze zorgen voor verbinding, werkgelegenheid en economische groei. Als het goed gaat met ondernemers, heeft elke inwoner daar iets aan.’

Duurzaamheid

Veel ondernemers zijn bezig met duurzaamheid. Ieder op zijn of haar eigen manier. Tijdens het ontbijt vertelt Robert Kielstra, directeur ECW Energy, hoe zij op de meest duurzame en efficiënte manier energie leveren aan grote zakelijke klanten. Maar ook voor de kleinere ondernemers is er inspiratie tijdens het ontbijt. Team Duurzaamheid van de gemeente Hollands Kroon is aanwezig en vertelt graag over de manieren waarop ondernemers hun onderneming kunnen verduurzamen.

Ondernemersloket

Om de dienstverlening aan ondernemers van de gemeente Hollands Kroon laagdrempelig te houden, is er het Ondernemersloket. Het punt voor advies over ondernemen in Hollands Kroon. De medewerkers van het Ondernemersloket organiseren regelmatig bijeenkomsten en bezoeken bedrijven om van hen te leren en waar nodig ondersteuning te bieden. Maandelijks versturen zij een nieuwsbrief met informatie voor ondernemers. ‘Ondernemers worden vaak al bedolven onder nieuwsbrieven en verkooppraatjes, wij willen informatie delen die echt nuttig is voor elke ondernemer’. vertelt Donja Wagenaar, adviseur Ondernemen bij het ondernemersloket.

Alle ondernemers welkom

Het OFHK, wethouder Robert Leever en de medewerkers van het Ondernemersloket kijken er naar uit om ondernemers te ontvangen bij het ontbijt. Alle ondernemers in Hollands Kroon zijn welkom op vrijdag 17 november van 8.00 – 9.30 uur bij ECW Energy op Agriport. In verband met de beschikbare plaatsen is aanmelden wel noodzakelijk.

Klik hier om je direct aan te melden!

Terug naar overzicht