Een onderneming starten doe je niet zomaar. Een goede voorbereiding is het halve werk en vergroot de kans op succes. De afgelopen drie jaar heeft de gemeente Hollands Kroon naar grote tevredenheid Stichting Startersloket ingeschakeld om oriënterende en startende ondernemers te voorzien van de juiste informatie.

Als gemeente zijn we trots op onze ondernemers. Zij tonen lef en zorgen voor banen. Daarom vinden wij het belangrijk om goede en laagdrempelige ondersteuning aan (oriënterende) startende ondernemers te bieden. De samenwerking met Stichting Startersloket maakt dit mogelijk! 

"Stichting Startersloket is zogezegd een verlengstuk van de gemeentelijke ondernemersdienstverlening. Het is fijn om samen met het Startersloket ook in de komende jaren meer nieuwe ondernemers in Hollands Kroon te kunnen ondersteunen bij een succesvolle start van hun bedrijf! Muriel de Ruiter (adviseur EZ gemeente Hollands Kroon)"

Het Startersloket informeert en inspireert startende ondernemers met onafhankelijke en praktische informatie. Joeri Goede van het Startersloket geeft aan dat je bij het gemeentelijke Startersloket terecht kan voor een uitgebreid stappenplan, handige rekentools, kennisartikelen, blogs en (lokaal) ondernemersnieuws. Ook hebben inwoners de mogelijkheid om kosteloos te sparren met ondernemersadviseurs en kan men maandelijks deelnemen aan online trainingen. Tijdens deze trainingen worden alle relevante onderwerpen omtrent het ondernemerschap besproken. 

"De afgelopen 3 jaar hebben enkele honderden (startende) ondernemer en zzp'ers deelgenomen aan de activiteiten van het Startersloket. De dienstverlening scoort een 8+"

Terug naar overzicht