Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

College bedankt ondernemers in Hollands Kroon

17 november 2021

Op vrijdag 19 november is het de dag van de ondernemers. Op deze dag bedanken we alle ondernemers in Hollands Kroon.

Zij zijn van ongekende waarde voor onze economie en veel ondernemers hebben het de afgelopen 1,5 jaar niet makkelijk gehad. Daarom ontvangen zij deze week een kleine attentie van het college. Namelijk echte Hollands Kroon thee.  

Ondernemers: Bedankt voor jullie lef en doorzettingsvermogen!

U bent van ongekende waarde voor onze lokale en nationale economie. U creëert groei, banen en welvaart. Iets waar de gemeenschap van Hollands Kroon behoefte aan heeft. Daarom zetten we u in het zonnetje.

Graag drinken wij samen met u een kop koffie of thee op u en uw bedrijf

Onze medewerkers van het ondernemersloket komen graag bij u langs. Zijn horen dan graag uw ervaringen met de gemeente. En of u nog wensen of ideeën heeft waar zij bij kunnen helpen. Wilt u een kop koffie of thee met hen drinken? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen.

Wethouder Economische Zaken Theo Meskers: “Ondernemers verdienen waardering voor hun economische en maatschappelijke bijdrage aan onze gemeente. Vooral in deze bijzondere tijd. Veel ondernemers hebben het moeilijk door de coronapandemie. Wat opvalt is dat zij toch positief blijven, elkaar steunen en flexibel met de situatie omgaan. De medewerkers van ons Ondernemersloket helpen u graag daar waar het kan. Samen komen we uit deze coronacrisis.” 

Sinds 2016 is de derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.

Ook Hollands Kroon besteedt jaarlijks aandacht aan deze dag. Dit jaar valt de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november. 

Regionale kennispartners

agenda

Data ophalen ...