Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
31  mei 2021

Marketing en marktonderzoek

Online | 19.00 uur
         
 

Je plannen voor je eigen bedrijf zijn klaar, maar hoe vind je nu de juiste klanten? Of is het in deze tijd als bestaande ondernemer lastig om klanten te vinden? Hoe onderscheid je je tussen je concurrenten en hoe zorg je dat jouw product of dienst precies aansluit op wat jouw klant nodig heeft?  Waarom moet een klant nu juist voor jouw bedrijf, product of dienst kiezen? Hoe stel je vast welke doelgroep past bij jouw dienstverlening en jouw waarden? Hoe breder de doelgroep, hoe minder zichtbaar je bent in de markt. Durf een specifieke niche te benoemen voor jouw product of dienst, maar hoe doe je dat?

Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen, volg dan het webinar Marketing en marktonderzoek. Dit webinar is GRATIS voor inwoners uit de aangesloten gemeenten.

Tijdstip webinar

Het webinar begint om 19.00 uur en duurt maximaal 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Vijf zaken waar je op moet letten bij de btw-aangifte over het vierde kwartaal


Hoe kom je aan je 1e klanten?


Lees meer

Nieuws

Belastingaangifte in coronatijd: hier moet je op letten

Niet failliet dankzij nieuwe wet, maar 'te weinig ondernemers zijn op de hoogte'

Een dit jaar ingevoerde toevoeging aan de faillissementswet geeft ondernemers in nood meer ruimte om te overleven. De Kamer van Koophandel ziet echter dat weinig ondernemers goed van deze procedure op de hoogte zijn. MKB Nederland en verschillende juristen bevestigen dat.

Lees meer