Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
18  oktober 2021

Een goede zakelijke eerste indruk op LinkedIn

Online | 19.00 uur
         
 

Als ondernemer weet je dat je online zichtbaar moet zijn om klanten binnen te halen. LinkedIn geeft je die kans. Maar hoe zorg je voor een professionele uitstraling op je LinkedIn-profiel? Waar moet je over posten en zitten anderen wel te wachten op hetgeen jij wilt delen? En heb je als ondernemer eigenlijk een eigen bedrijfspagina nodig, als je een persoonlijk profiel hebt?

Misschien heb je al een LinkedIn-profiel, misschien twijfel je nog om een profiel aan te maken. Hoe dan ook, met dit webinar gegeven door Mariëlle de Munnik, weet jij straks hoe je LinkedIn kunt inzetten om online beter zichtbaar te zijn.

Dit ga je leren:

In dit online webinar krijg je twee uur lang allerlei praktische tips, die je direct kunt toepassen. Je leert:

  • LinkedIn op de juiste manier inzetten: wat kun jij er precies mee als ondernemer;
  • Praktische tips waarmee jij je profiel kunt verbeteren
  • Je netwerk vergroten: hoe doe je dat precies? En hoe vergroot je jouw netwerk met onbekende mensen die je graag als klant binnenhaalt?;
  • Aantrekkelijke posts schrijven: leer hoe je berichten moet opbouwen, zodat anderen ze interessant vinden en weet waar je over kunt schrijven;
  • Wel of geen bedrijfspagina: heb je als zzp’er een bedrijfspagina nodig? En als je er een hebt, hoe combineer je deze met je persoonlijke profiel?

Uiteindelijk weet jij straks precies wat je uit LinkedIn kunt halen als startende ondernemer. Jouw profiel straalt professionaliteit uit en je netwerk groeit met de mensen die jij het liefst als klant binnenhaalt.

Dit webinar is GRATIS voor inwoners uit de aangesloten gemeenten.

Tijdstip webinar

Het webinar begint om 19.00 uur en duurt maximaal 2 uur en wordt gegeven door Mariëlle de Munnik. Mariëlle heeft een eigen communicatiebureau. Er is tijdens het webinar gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

 

agenda

Data ophalen ...

Blog

Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Lees meer